Purdeysbedrukservice | Privacybeleid
15993
page-template-default,page,page-id-15993,qode-listing-1.0.1,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Privacybeleid

 

Inleiding

In deze privacyverklaring leggen we uit welke gegevens we van u verwerken als u klant of gebruiker bent van onze shop. Ook vertellen we waarom en hoe lang we uw gegevens verwerken en wat uw rechten zijn met betrekking tot elke verwerking.

 

Wanneer is deze privacyverklaring van toepassing?

Dit is de privacyverklaring van:

Purdey’s Bedrukservice

 

Vestigingsadres:
Wulverhorst 46,

3417 TL Montfoort

Bezoek-/Showroomadres:

Bedrijvencentrum Montfoort

Waardsedijk Oost 10

3417 XJ  Montfoort

Telefoonnummer: 06-54258616

E-mailadres: info@purdeysbedrukservice.nl

KvK-nummer: 7128277

BTW-nummer: NL176112480B01

 

Deze privacyverklaring is van toepassing op elke verwerking van persoonsgegevens van onze (potentiële) klanten en gebruikers van onze website.

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening betrouwbaar en transparant is. Wij gaan dan ook discreet en zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en we zorgen ervoor dat elke verwerking van uw gegevens voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving.

We proberen onze dienstverlening continu te verbeteren en zoveel mogelijk af te stemmen op uw persoonlijke behoeften en wensen. Daarom kunnen wij deze privacyverklaring aanpassen als ontwikkelingen daarom vragen. De meest actuele privacyverklaring kunt u vinden op onze website. We raden u aan deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen zodat u van de wijzigingen op de hoogte blijft.

 

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Purdey’s Bedrukservice verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een account op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch.

 

Wij verwerken uw gegevens niet zonder reden en alleen als we die nodig hebben voor een of meer

specifieke doeleinden. Wij zullen ook nooit uw gegevens aan derden verkopen.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Purdey’s Bedrukservice verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

  • gegevens van personen jonger dan 16 jaar Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@purdeysbedrukservice.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Purdey’s Bedrukservice verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw bestelling/betaling

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Purdey’s Bedrukservice neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker

van Purdey’s Bedrukservice) tussen zit.

 

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens bewaren

Purdey’s Bedrukservice bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen:

  • Inactieve klantaccounts verwijderen we na 2 jaar;
  • Van de Belastingdienst moeten we onze administratie met jouw factuur-, betaal- en bestelgegevens 7 jaar bewaren.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Purdey’s Bedrukservice verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

 

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Cookies zijn onder andere nodig om onze shop goed te laten werken en gebruiksvriendelijker te maken

voor jou. Het werkt zo: uw computer, smartphone of tablet slaat bestandjes op wanneer u onze website gebruikt. Een voordeel hiervan is dat we u kunnen herkennen en ervoor kunnen zorgen dat u niet steeds opnieuw uw gegevens hoeft in te vullen.

Wilt u geen cookies? U kunt altijd uw instellingen aanpassen of zelf cookies verwijderen. Als u cookies

uitschakelt kunt y bepaalde functies van onze site niet meer gebruiken en werkt de website mogelijk minder goed.

 

Wel of geen toestemming geven

Voor het plaatsen en uitlezen van bepaalde cookies hoeven we uw toestemming niet te vragen. Dit geldt voor cookies die nodig zijn voor de communicatie via internet, cookies die alleen gebruikt worden om onze diensten te kunnen leveren.

 

Onderstaande cookies worden gebruikt:

  • Functionele cookies

Deze cookies zorgen ervoor dat onze shop goed werkt. Denk aan inloggen, het onthouden van informatie zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te vullen, artikelen in je winkelmandje leggen en je winkelmandje onthouden.

  • Sociale media cookies

Deze cookies zijn onder andere nodig om de inhoud van onze shop te kunnen delen via je sociale media, zoals Facebook, Instagram en Google+.

Voor de cookies die sociale media en derde partijen plaatsen en de mogelijke gegevens die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij je naar de verklaringen van deze partijen op hun eigen websites. Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen: Purdey’s Bedrukservice heeft daar geen invloed op.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien of te corrigeren. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Indien u uw gehele account wilt verwijderen kunt u hiervoor een verzoek per email indienen.

Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@purdeysbedrukservice.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Purdey’s Bedrukservice zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Purdey’s Bedrukservice wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Purdey’s Bedrukservice neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van

misbruik, neem dan contact op via info@purdeysbedrukservice.nl

 

Download hier ons Privacybeleid